Grillspyd med soyamarinert steinbit
Godfisk.no

Grillspyd med soyamarinert steinbit

Slike grillspyd vil alle ha når du soyamarinerer steinbit. Pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt.

Fremgangsmåte

  1. Fiskespyd:
    La trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter.
  2. Skjær steinbit og squash i terninger, og skrell løk. Tre steinbit, reker, squash og løk på trespydene.
  3. Marinade:
    Finhakk ingefær, chili, hvitløk og persille.
  4. Press saft av lime, riv det ytterste skallet og bland med resten av ingrediensene til marinaden.
  5. Legg grillspydene i marinaden og la dem ligge der i 15 minutter.
  6. Ta spydene opp av marinaden og grill i ca. 2 minutter på hver side.

Tips: Server grillspydene med salat og brød ved siden av. 

Her finner du mange retter med steinbitt

Og her finner du mange oppskrifter med sjømat på grillen

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Godfisk.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Svært lagringsdyktig topp St Joseph til gunstig pris
+
Godbiter i pollisten

Svært lagringsdyktig topp St Joseph til gunstig pris

Ikke bare vil den holde 10 år i kjelleren, men investeringen er også svært lav for en slik vin å være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nytt knallkjøp: Californisk pinot noir med hemmelig avsender
+
Ukens vin

Nytt knallkjøp: Californisk pinot noir med hemmelig avsender

Nå er det utropstegn og ikke spørsmåltegn som bekler etiketten, men opprinnelsen er ikke mer kjent av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Om du bare skal lage en type julekaker i år, må det bli krumkaker
Julekaker
Oppskrifter krumkaker

Om du bare skal lage en type julekaker i år, må det bli krumkaker

De er skjøre, men svært holdbare, så selv om det er to uker igjen til jul, er det nå du skal bake denne juleklassikeren.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her