For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.
For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Frisk purre koker vi forsiktig og serverer dem rykende varme med en enkel hollandaisesaus som forrett. Her har du oppskriften på begge deler.
Dette er nam nam. Oppskriften Pannestekt skrei med erter og hollandaise er signert en av Norges aller beste kokker Kari Innerå.
Denne reinsdyrpannen har både mye smak og er rask å lage. Tabasco setter en ekstra spiss på.
Lag en deilig kyllingsuppe som er god og varmende, og med et absolutt preg av India.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
En deilig rett med eggerøre og en spesiell skinke som du skal ristet.
Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
Burger eller taco? I dag behøver du ikke velge en gang. Trår du til med hjemmelagde burgerbrød og egenmekket dressing, blir det fest i stua med Tacoburger.
Med kveite på menyen blir det fest uansett. Det gjør jo ikke noe at den også er enkel å lage. Prøv denne oppskriften med aspargesbønner og ingefærsmør til.