Du skal serve dampet kveite med en god rødbetesaus, vaniljeglaserte grønnsaker og hasselbackpoteter. Du blir en helt rundt middagsbordet.
Du skal serve dampet kveite med en god rødbetesaus, vaniljeglaserte grønnsaker og hasselbackpoteter. Du blir en helt rundt middagsbordet.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Nå får du tørrfisk i gryteklar utgave. Dermed bør vi bruke denne fantastiske råvaren oftere. Som i denne retten der fisken får følge av mye godt tilbehør.
Denne suppa er slik franskmennene lager den. masse deilig smak. I en travel hverdag kan du også bytte ut hjemmelaget kraft med en god buljong, og hønsekjøttet med grillkylling.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Slik lager du en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å.
Denne retten er alltid velkommen på bordet.Sammen med sesongens lekre grønnsaker blir kyllingen til det rene luksusmåltidet
Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
En enklere pastarett må du lete lenge etter. Det betyr ikke at du må gi slipp på god smak. Det er det nemlig mye av hvis du følger denne oppskriften.
En salat som hører sommeren til. En deilig salat med skine som alle kommer til å like. Her er oppskriften.
Lag kotelettene slik spanjolene gjør det. Har du besøkt landet kommer minnene tilbake.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kylling. Garantert suksess.