Her skal koteletten under lokk, altså brasseres, sammen med grønnsaker. Men først skal de få værer alene i panna.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
Kjøp inn en laksefilét eller to og gjør en ny oppdagelse med bruk av laks. Dette er virkelig snadder av ypperste slag sammen med den gode sausen vi anbefaler.
Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.
Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. ingrediensene koster bortimot null.