Kalkunbryst eller filet er tilgjengelig store deler av året, og er et godt alternativ til kylling. Men det krever oppmerksomhet fra kokken slik at du ikke ender opp med tørrstekt kjøtt. Pistasjsmør hjelper selvsagt siden det er både fett og mykt.
Det er på høy tid å få kyllingen på dagsplanen igjen. Lett og delikat skal det være, og derfor er dette forslaget en nydelig kyllingsalat.
Skinkebiff blir ekstra god på grillen. Marinaden av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir masse smak.
Rekker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
Hamburger er barnas favoritt. Her er en oppskrift på hvordan du selv lager alt fra bunnen av og også dressingen.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Tzatziki, som er mye brukt i Tyrkia og Hellas og også nå i Norge, smaker herlig. Denne sausen passer utmerket til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.