Dette er en annen måte å tilberede biff på på grillen. Til og med grønnsakene skal grilles. Du bruker bare en halvtime på lage den.
Dette er en annen måte å tilberede biff på på grillen. Til og med grønnsakene skal grilles. Du bruker bare en halvtime på lage den.
I denne retten er det tre råvarer som gjør jobben, nypoteter, mild løk og en lekker rødkittost. Topp som kveldskos eller vegetarmiddag.
Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.
Denne alsidige potetsalaten passer til de aller fleste anledninger. God både varm eller kald. Sittende til bords eller pakket med til piknik. I regnvær eller godvær. Prøv den du også.
Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.
I denne drinken får du skogen rett i glasset. Og hvis du pynter med en kongle smaker den ikke bare skog. Den ser slik ut også.
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.
Hvis du erstatter hylleblomstsirupen med hylleblomstlikør som St. Germain, blir denne drinken litt sterkere. Det gjør kam skje ikke noe.
Denne oppskriften har vi fått fra Publiko i Oslo hvor den er en av flere vegetaralternativer på deres meny bestående av småretter.
Disse rødbetebollene er et fullgodt middagsalternativ for den som ikke vil spise kjøtt eller fisk. Vegetarmat som enkelt kan bli vegansk.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen