Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.
Rosastekt hjortefilet smaker himmelsk. Server den med sellerirotpuré, sopp og unn deg et glass rødvin til.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Denne oppskriften blir enda bedre hvis du bruker bærekraftig kylling av god kvalitet
Fondantpoteter er festmat som er gode alene eller som tilbehør. Damper du dem i øl som i denne oppskriften, blir de enda bedre.