Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at et stykke er nok til en person.
Selv en så enkel rett som denne gir mersmak. Server den som forrett, tilbehør eller smårett med brød til.
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Tradisjonell, nordnorsk boknafisk er halvtørket, eller "bokna" torsk. Her får du oppskriften med klassisk tilbehør: Baconfett og gulrotstuing.