Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
Det er utrolig lite som skal til for å forvandle stangselleri til noe helt annet enn det du er vant til. Prøv Ovnsbakt stangselleri. Det er en rett i seg selv.
Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk. Det er Marit Bjørgens egen variant.
La fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Thaikjøkkenet har en rekke smaksrike supper, og dagens utgave er inspirert av disse. Suppe med svinekjøttboller og glassnudler kan også lages vegetarisk.
Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.
Det er veldig enkelt å lage burgere. Med blåmuggost og valnøtter, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift, blir de kjempegode.
Blåskjell er en luksus alle har råd til. En stor bolle rykende varme skjell smaker alltid deilig. Og så er det veldig lett å lage.
Du bruker kanskje buljongpulver eller terninger når du skal skalldyrkraft. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her oppskriften på hvordan du enkelt kan lage den selv.
Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.