Kok blåskjell, sil av kraften og ta vare på den. Rens blåskjell og reker.
Finhakk hvitløk, sellerirot, ingefærrot og chili. Bank sitrongress og del det opp i biter. Surr dette i olje, tilsett blåskjellkraft og fiskekraft eller buljong og kok opp.
Tilsett crème fraîche og kok suppen et par minutter.
Skjær opp de andre grønnsakene i terninger eller strimler. Skjær fisken i biter. Ta ut sitrongressbitene.
Tilsett grønnsakene uten vårløken og kok i ca. 1 minutt, avhengig av bitenes størrelse.
Tilsett fisk og vårløken. Kok opp, og tilsett blåskjell. Smak til med salt og pepper.
Legg rekene i varme tallerkener, øs opp suppen.
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og oppnå store fordeler samtidig