Sommermakrellen er en klassiker, og er svært lettlaget - og ikke minst sabla god. Her får du oppskriften med agurksalat og selvfølgelig rømmesaus.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Salade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve i porsjonsstørrelser. Følg oppskriften og de kommer opp i rett stilling.
Du synes kanskje at brødpudding høres lite spennende ut. Du tar feil.
Bresert beskriver en teknikk der man først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus. Garantert suksess.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Ved å tilsette valnøtter og salt karamell i deigen får du en deilig sprø konsistens og en god og salt smak sammen med den søte kaken.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.