Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Variasjonene er uendelige, baksten er anvendelig til det meste, og i tillegg er scones noe av det raskeste du kan bake.
Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Vanilje is smaker deilig som dessert eller som en en avkjølende munnfull.
Denne sorbeten passer selvfølgelig som dessert, men også forbausende godt til laksecarpaccio med soya, og gjerne noen melonkuler.