Disse pannekakene er ekstra gode. Når du i tillegg legger på jordbær og krem må du huske på å lage mange nok. De vil helt sikkert forsvinne fort.
Lag pannekaker slik skottene gjør det med appelsinsmør. Her får du hele oppskriften.
Skal du servere pølser eller hamburgere, bør du absolutt bake de selv. Langt enklere enn du tror.
Laks og frisk og syrlig og litt skarp sennepssaus blir til et deilig måltid. Bare følg den enkle oppskriften og du vil imponere alle rundt middagsbordet.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis. Her er oppskriften.
Selvgjort er velgjort, og skolebrød med hjemmelaget vaniljekrem i midten er barnas favoritt. Det er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.
Skal du bake boller kan du begynne med denne enkle oppskriften og så legge til det du liker best. Kanskje skal du ha i rosiner eller dele dem å legge pisket krem mellom.