Kok inn krydder og skalldyrkraft (til lasagnen) til den har god og kraftig smak.
Kok appelsinsaften inn til 1/3 og bland den i skalldyrkraften.
La den rå kongekrabben trekke i kraften i 2-3 min (ikke nødvendig hvis den kjøpes kokt). Hold av noen pene biter til pynt, hakk resten.
Rør fløten i skalldyrkraften og kok den inn et par minutter til den får fyldig konsistens.
Rør inn hakket kongekrabbe, basilikum og parmesan.
Rens og fres spinaten i litt olje, smak til med salt og pepper. La spinaten renne av på et håndkle.
Dypp tomatene i kokende vann og flå av skinnet. Del dem og ta ut frøene. Skjær skiver av tomatene, i størrelse til porsjonsformene du skal lage lasagnen i.
Legg tomat i bunnen av formen, så et lag spinat, deretter krabbestuingen og tomat på toppen. Før servering varmes lasagnen i ovn ved 150 grader i 2-3 minutter.
Dryss salt og pepper på fisken og pensle den lett med olje. Stek den i en grillpanne, 2-3 min på hver side, eller i ovn ved 150 grader i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen.
Smak sausen til med finrevet pepperrot, behold noe til pynt.
Feststemte oppskrifter med kveite
21 oppskrifter med asiatisk touch du bare må prøve
Her finner du mange deilige retter med kveite
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig