Denne enkle kombinasjonen av kakao/varm sjokolade og myntelikør samt After Eight er både forfriskende og varmende.
Denne enkle kombinasjonen av kakao/varm sjokolade og myntelikør samt After Eight er både forfriskende og varmende.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Dette er en utmerket restematoppskrift - særlig etter jul - og som kan utvikles videre i den retningen du selv foretrekker.
Poteter er anvendelig til mye som for eksempel i retten laks- og potetsalat med sursøt rømmedressing. Her er oppskriften.
Du må ikke like whisky for å elske denne drinken. Ingefæren pakker inn og limesmaken frisker opp røyksmaken fra whiskyen. En drink du kommer til å lage flere ganger.
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.