Ha alle ingrediensene til appelsinsmøret i en bolle og visp det lyst og luftig med en kjøkkenmaskin eller for hånd.
Sett smøret kaldt mens pannekakene lages.
Visp sammen egg og melk og visp det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Det skal bli en tykk røre.
Varm en teflonpanne over middels varme og smelt litt smør i pannen.
Tilsett ca. 3 ss røre og la den flyte utover. Pannekakene skal være ca. 12 cm i diameter.
Når røren begynner å stivne/boble på overflaten snus pannekakene og stekes gylne på den andre siden.
Pass på å ikke har for sterk varme på platen, da pannekakene kan bli rå inni.
Hold pannekakene varme og server med appelsinsmør.
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev