Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.
Syltet paprika lager du enkelt selv med denne oppskriften. Etter at du har lagt de på glass kan du nyte dem til mange middager fremover.
Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Fristende syltede grønnsaker. Et glass hjemmelaget chutney er morsom gave når du har laget den selv
Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter. Prøv det også sammen med en god modnet ost.
Sursyltet squash har lang holdbarhet, og smaker deilig som tilbehør til stekte middagsretter. Her har du oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nye de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.
Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Her har den kjente kokken Ole Martin Alfsen hentet inspirasjon når han har laget uer.
Denne oppskriften på solbærsaus er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.