Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.
Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Laks kan du bruke til mange retter, kokt, stekt ovnsbakt og på grillen. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.
Japan er nok best kjent for sin sashimi og sushi. Den klassiske sukiyakien, ofte kalt Japans nasjonalrett anbefaler vi deg absolutt å prøve. Lettlaget er den også.
Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.