Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. Her er oppskriften.
Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. Her er oppskriften.
Disse små pølsesnacksene gir deg og gjestene dine en deilig munnfull. Passer ypperlig til et koldtbord.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Dette er ribbe som gjør alle glade med masse godt tilbehør, Start dagen i forveien, eller i alle fall tidlig om morgenen julaften eller samme dag som ribba skal nytes.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Lag denne deilige gryten med kylling og du vil ikke angre. Den smaker himmelsk godt. Det kommer den du deler den med til å være enig i, garantert.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.