I italienske menyer heter denne retten zuppa di fagioli. Vi kan love deg at den smaker fantastisk godt.
Spetsais-øya ligger i Saroniko-bukten nær Athen. Der brukes ofte tunfisk og sverdfisk i denne retten, men i Norge velger vi torsk eller annen hvit fisk.
Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
Lag indisk tomatsuppe som er hot, men samtidig ikke sterk. Du skal nemlig ha i klassiske indiske kryddere. Husk den skal nytes glovarm og med hvitløksbrød til.
Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Du lager den på 10 minutter.
Forsøk denne hjemmelagde grønnsakpizzaen. Vegetarmat betyr absolutt ikke kjedelig mat. Denne pizzaen har mange deilige smaker som du garantert vil sette pris på.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Salat, og kanskje spesielt en av de greske variantene med tzatziki, er alltid velkommen på bordet. Enten servert som en forrett eller som et helt måltid i seg selv.