Andalusisk hønsesuppe III
Foto: JoeGough

Andalusisk hønsesuppe III

Lag en suppe som virkelig smaker. Den er enkel å lage og alle rundt bordet bil bli garantert fornøyd.

Fremgangsmåte

Slik lager du hønsekraft

Skjær gulrot, persillerot og løken i biter. Kok dem såvidt møre i litt vann.

Mos grønnsakene i en matprosessor sammen med de hermetiske tomatene og hvitløk.

Hell grønnsaksmosen tilbake i kjelen og tilsett silt hønsekraft. Kok opp og smak til suppen med sitronsaft, basilikum og safran.

Fjern skinn og ben på høna og skjær kjøttet i strimler. Ha kjøttet i suppen og gi den et oppkok.

Urtebrød med basilikum setter en ekstra spiss på det hele.

Her finner du mange oppskrifter på hønsesuppe

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen