Baconburger med blåmuggost
Foto: Matprat/Bård Gudim

Baconburger med blåmuggost

Dette er den perfekte burgeren for de som elsker slike. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Flere saftige burgere finner du her

Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på blåmuggost litt før de er ferdig stekte.

Stek bacon sprøtt over middels varme i en panne og legg til avrenning på kjøkkenpapir.

Varm hamburgerbrød og fyll med salat, bacon, hamburger og løkringer.

Server noen av disse gode potetene ved siden av

Flere oppskrifter med blåmuggost

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen