Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.
Sendt inn av Apéritif
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Opprinnelsen til denne kaken er nær sagt selvsagt amerikansk. Mye av alt er typisk for kakene som faller i smak der. Denne utgaven er søt
Å bake bollene på denne måten er ekstra raskt og ikke minst får du en saftighet du skal lete lenge etter.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Iskrem og bær i et kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte. De blir opplagt en av barnas favoritter. Sikkert også hos de voksne.
Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Les hele sakenAt vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.
Les hele sakenDen er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.
Les hele sakenDen har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.
Les hele sakenJordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.
Les hele sakenSpisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.
Les hele saken