Start med fyllet:
Rens og del paprikaen i to. Stek den svart med skallsiden ned, enten i panne, på et brett i stekeovnen eller grillen. Pakk inn i kjøkkenhåndkle og plast og la hvile til den blir så kald at du klarer å rive av skallet.
Skjær i små terninger og bland med olje, sitron, koriander, chiliflak, salt og pepper.
Tips:
Om du ikke har tid å bake paprikaen, kan du bruke ajvar som er paprika blandet med (noen ganger) aubergine. Eller erstatte den med cherrytomater som gir en annen smak.
Fortsett med kjøttet:
Gni inn litt salt og pepper i biffen og stek den enten i litt olje i en grillpanne eller klebefri stekepanne, eller på grillen. Stek 1-2 minutter på hver side og la hvile i 10-15 minutter før du skjærer kjøttet i roastbifftynne skiver.
Tips:
Du kan også bruke roastbiff til denne retten.
Bland ingrendiensene til majonesen.
Tips:
Om du ikke har sennepsfrø, kan du bruke grov sennep.
Del baguetten opp i porsjonsbiter og smør først majones på , fordel deretter kjøtt, paprika og ruccula jevnt.
Server gjerne med båtpoteter eller potetsalat.
Se våre andre oppskrifter på biff-sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig