- Bland rømmen med majones og sylteagurklake. Smak til med salt og pepper.
- Bland sammen potet, eple, purre og sylteagurk i en bolle.
- Hell over sausen og rør den forsiktig inn.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kan du tenke deg spekemat uten potetsalat? Den tryller du frem på få minutter uten at det koster deg mye bryderi.
Sendt inn av Apéritif
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenVi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenKombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele saken