Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
Se alt du kan lage med blåskjell
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Blåskjell er en luksus alle har råd til. En stor bolle rykende varme skjell smaker alltid deilig. Og så er det veldig lett å lage.
Du kan bruke både indisk curry, men thai-versjonen passer også veldig godt i denne retten med blåskjell.
Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Vi snakker om druer du trolig ikke har hørt om, og viner du kanskje ikke har smakt før.
Mørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Kylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Romain og Damien Bouchard kommer til Norge for å fortelle om Chablis og presentere sine velrennomerte viner fra Domaine d’Enclos.
Endelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.