Skyll bønnene og bland dem med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper før servering.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Skyll bønnene og bland dem med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper før servering.
Sendt inn av Matprat.no
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Denne salaten er virkelig god. Frisk som bare det, og så klart aspargesen gir deg litt å tygge på.
Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenIkke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.
Les hele sakenFra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenI denne oppskriften er det kokosmelk og ingefær som gjær susen.
Les hele sakenDet er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele saken