Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprosessor, kjør til massen er glatt og sil den.
Planlegger du kakefest, finner du oppskriftene her
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Så enkelt lager du denne deilige friske sausen av bringebær.
Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprosessor, kjør til massen er glatt og sil den.
Planlegger du kakefest, finner du oppskriftene her
Sendt inn av Matprat.no
Ingen ting er så godt som hjemmelaget vaniljesaus. Så enkelt og så billig og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage en deilig vaniljesaus.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenDenne gulrotkaken har fått smak av likøren laget av den sørafrikanske frukten marula.
Les hele sakenKvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.
Les hele saken