Brød med tomat og oliven
Foto: RinoCdZ

Brød med tomat og oliven

Fremgangsmåte

Varm melken til den er fingervarm, tilsett olje. Smuldre gjæren i bakebollen og hell melken med oljen over.

Tilsett resten av ingrediensene og elt deigen til den er blank og smidig. Dekk den godt til og la den heve til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter.

Forvarm stekeovnen til 200 grader.

Elt deigen lett om og form den til et avlangt brød, legg det på bakepapir på stekebrett, dekk det til og la det etterheve i ca. 20 minutter.

Snitt brødet og pensle det med lunkent vann.

Stek brødet i nedre del av ovnen til det er gjennomstekt. Avkjøl på rist.

Tips: Brødet er best nystekt, men kan dypfryses og varmes forsiktig før servering.

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen