Brunostmuffins
Foto: Fotograf Synøve Dreyer 2013.

Brunostmuffins

Har du en brunostrest i kjøleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til å bruke i denne oppskriften med muffinsen som du også kan bruke som turmat.

Fremgangsmåte

Sett på stekeovnen på 200 °C. Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Smelt smør og ha i yoghurt. Bland vaniljesukker, bakepulver og mel sammen med revet brunost.

Ha det våte og det tørre skiftevis i eggedosisen. Rør så det blir blandet. Fyll røren i formene (ca. ¾ fulle). Stek kakene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.

Tips:
Lag din egen vri på muffinsene ved å for eksempel tilsette en håndfull rosiner.

Flere deilige oppskrifter med muffins

 

Sendt inn av Tine

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen