Bruschetta med pitabrød

Bruschetta med pitabrød

Deilige bruschettaer lager du på en to tre med denne enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Del brødene i to på langs. Smør på rømmedressing (laget av rømmen + finhakket hvitløk), legg på skiver av tomat, pastrami og mozzarella. Eller smør på pesto og dryss over ost.

Sett brødene inn i ovnen (230 grader - ca. 10 min) på øverste rille, til osten er smeltet og fått en gyllen fin farge.

Legg paniniene på en tallerken dekket med en frisk salat.

Se flere gode oppskrifter med bruschetta her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen