Mas del Périé Les Escures 2018

Svært få burgere smaker bedre enn burger av reinsdyr. Med kantareller og multedressing blir det en fulltreffer.
Rør inn salt, pepper, timian og rosmarin, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
Del deigen i fire deler. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
Lag dressing ved å blande rømme, multer, salt og pepper.
Stek burgerne i litt margarin på middels sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen, de skal være så vidt gjennomstekte.
Varm de hjemmelagde hamburgerbrødene og fyll med salat, dressing, burger og stekte kantareller.
Tips: Denne burgeren er proppfull av smak i seg, men du kan godt ha andre grønnsaker i i tillegg slik som tomat, agurk og løkringer. Stekt bacon er også deilig sammen med kantarellene.
Flere deilige retter med reinsdyr finner du her
De beste oppskriftene med sopp
Se våre andre spennende oppskrifter med vilt
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du flere oppskrifter på hamburgere
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Maptrat.no