Chilisild
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Chilisild

Sild kan du leke mye med. Her byr vi på en litt hot variant og gir deg oppskriften på chilisild som passer ut merket på koldtbord.

Fremgangsmåte

Oppskriften gir to glass med sild.

Hell sildelaken fra silden og bland den med tomatpuré, chilisaus, vann og pepper.

Legg sild, rødløk og chili lagvis tilbake i et nytt glass eller krukke. Hell over laken og legg på lokk.

Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken.

Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her

Slik lager du de gode silderettene

Se hvordan du lager din egen sursild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Norges sjømatråd

4
4/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen