Chop suey med kylling
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Chop suey med kylling

Har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey med kylling på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

Vend kyllingstrimlene i maisennamel og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk.

Hell over hønsebuljong og kok opp. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper. Server chop suey med jasminris.

Tips:
Hvis du ikke vil bruke hermetiske wokgrønnsaker, kan du erstatte med en pose bønnespirer eller andre friske spirer. 

Internasjonale oppskrifter

De beste oppskriftene med kylling

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen