Ciderbraiserte koteletter med rotfrukter
Foto: Ragge Strand

Ciderbraiserte koteletter med rotfrukter

La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplecider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt kan vi love.

Fremgangsmåte

Vask og rens grønnsakene, skjær kålrot, persillerot, selleri, gulrot og kinakål i 1 cm brede strimler. Purre skjæres i tynne skiver.

Brun kotelettene raskt i varm panne, ta dem ut av pannen og legg dem til side.

Tilsett alle grønnsakene i pannen, legg kotelettene oppå, strø på salt og pepper og hell over eplecideren. Legg på lokk og la det brassere (trekke) ca 10 minutter.

Server kotelettene med rotfruktene og ciderbuljongen, pynt med friske urtekrydder. Passer bra med ris eller kokte poteter.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for kjøtt

4
4/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen