Enkel Tzatziki

Enkel Tzatziki

Tzatziki, som mange forbinder med tyrkisk og gresk mat, er også blitt veldig populær her hjemme. Sausen smaker herlig og passer utmerket til både grillet kjøtt og fisk.

Fremgangsmåte

La yoghurten renne av gjennom et kaffefilter i 15 minutter. Riv agurkene på et rivjern. Mos hvitløken med litt salt i en morter og tilsett  yoghurten. Bland agurk, yoghurt, salt og pepper.

Tips:
Tzatziki er selvskrevent tilbeøhr til grill, til greske retter eller som dipp til staver av gulrot, kålrot og stilkselleri.

Tips2:
Hvis du bruker vanlig yoghurt naturell, tilsett 2 ss god olivenolje. 

Her er flere retter med tzatziki

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen