Egg og sukker piskes til eggedosis. Sikt sammen det tørre og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Rør inn smør og nesten alt vannet. Smak til med mandeldråper. La røren svelle i 30 minutter i kjøleskap. Rør inn mer vann hvis røren er for tykk.
Varm krumkakejernet. Jernet smøres til den første kaken - senere smøring er unødvendig på grunn av fettinnholdet i røren.
Kakene stekes gylne og formes til kremmerhus ved hjelp av en krumkakepinne eller til skålform ved å legg kakene over en skål.
Multekrem er som skapt for oppgaven
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig