- Flå tomatene slik: Skjær et kryss i toppen av tomatene og skjær ut stilken.
 - Legg i kokende vann til skinnet slipper cirka 30 sekunder. Avkjøl tomatene i isvann.
 - Dra av skinnet på tomatene.
 - Skjær av tomatkjøttet og skjær tomatkjøttet i små terninger til tomatconcasse. Kjør tomatkjøttet til puré med en stavmikser.
 - Skjær av tomatkjøttet og skjær tomatkjøttet i små terninger til tomatconcasse. Kjør tomatkjøttet til puré med en stavmikser.
 - Varm litt olivenolje i en gryte og tilsett finhakket hvitløk, finhakket sjalottløk og brunt sukker.
 - La det frese litt før du tilsetter tomatkjøttet. La det koke opp og la det småkoke i et par timer under lokk.
 - Sil sausen og tilsett hakkete tomater og smak til med salt, pepper og kajennepepper.
 
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm