Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Disse godbitene forsvinner fort på et tapasbord De dessuten veldig enkle og raske å lagee.
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif
Prøv denne oppskriften med ribbe som er glassert og som gir en tuch av kinesisk kjøkken.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.
Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.
Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.
På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!
Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.