Finnbiffgryte med sopp og oliven
Foto: TINE

Finnbiffgryte med sopp og oliven

Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Brun kjøttet i smør i panne sammen med sopp kuttet i skiver. Dryss på salt og pepper.

Tilsett crème fraîche og vann. Smuldre buljongterningen i. La gryten småkoke et par minutter.

Klipp over kryddergrønt og tilsett oliven og tyttebær.

Server med ris evt godt brød.

Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr

Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her

Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva

Les om det fantastiske reinkjøttet her

Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene

Her finner du deilige retter med vilt

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av TINE

5
5/5 etter 52 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen