Gourmetklubbens forrett er en grateng

Fremgangsmåte

  1. Finhakk fennikel, løk, hvitløk og sopp.
  2. Fres fennikel, løk og hvitløk lett i olivenolje. Tilsett hvitvin, kok inn og reduser til halvparten.
  3. Tilsett creme fraiche, rømme, sopp og Rouille (et perfekt fiske- og skalldyrskrydder for all slags fisk, skalldyr, fiskesupper, gratenger, fiskesaus og snegler. Krydderet gir en fyldig og god smak. Herlig i kalde sauser med rømme og crème fraîche. Inneholder paprika, hvitløk, safran og chili).
  4. Kok opp. Ha i hakket dill og persille. Smak til med salt/pepper.
  5. Fordel ca 100 gram røkelaks på hver tallerken, fordel stuingen, server med godt brød.

Sendt inn av Jørn Bredo Larsen

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her