Gourmetklubbens forrett

Fremgangsmåte

Finhakk fennikel, løk, hvitløk og sopp. Fres fennikel, løk og hvitløk lett i olivenolje. Tilsett hvitvin, kok inn og reduser til halvparten. Tilsett creme fraiche, rømme, sopp og Rouille (et perfekt fiske- og skalldyrskrydder for all slags fisk, skalldyr, fiskesupper, gratenger, fiskesaus og snegler. Krydderet gir en fyldig og god smak. Herlig i kalde sauser med rømme og crème fraîche. Inneholder paprika, hvitløk, safran og chili).

Kok opp. Ha i hakket dill og persille. Smak til med salt/pepper.
 
Fordel ca 100 gram røkelaks på hver tallerken, fordel stuingen, server med godt brød.
 

Sendt inn av Jørn Bredo Larsen

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen