Gourmetrand

Fremgangsmåte

Ha klar en randform på ca 1 liter. Kok opp vann og sukker, ta av plata og tilsett gele. Rør til alt er oppløst. Halvparten av geleen tilsetter du i formen, og setter den til kjøling og geleen har stivnet. Sett resten av geleen vekk til den begynner å tykne.

Ost, sherry og rømme røres til en jevn krem.

Bland den halvstive geleen i kremen og hell straks over den stive geleen i formen. La formen stå kaldt til den er helt stiv, ca 1 time.

Før servering dyppes formen et øyeblikk i varmt vann før den hvelves på et serveringsfat. Fyll randen med halve druer, valnøtter og skiver av stangselleri.

Sendt inn av MonicaSkaar

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 124.00 kr Basisutvalg, kategori 6
    85 POENG
Forsiden akkurat nå
Bli med til Stavangers nye «hjemme hos»-stolthet: - Den beste festen er på kjøkkenet
+

Bli med til Stavangers nye «hjemme hos»-stolthet: - Den beste festen er på kjøkkenet

Sammen med kjøkkensjef Stuart Barber har vinkelnerparet Knut-Espen Misje og Silje Hanasand på rekordtid skapt en av Stavangers mest innbydende møtesteder for god mat og drikke. Som nylig ble belønnet med sin første Michelinstjerne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Falstaff gir Michelin konkurranse
+

Falstaff gir Michelin konkurranse

Endelig er hele landet representert i en restaurantguide med 130 restauranter fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord er vurdert – noe som har gitt den mest omfattende norske restaurantguiden på lenge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter
Guide
Oppskrifter jordbær 

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter

Jordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er folkefavoritten blant oslorestaurantene

Brasserie France er restauranten som flest gjester har brukt DinnerBooking for å sikre seg restaurantbord i Oslo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne
Dagens rett

Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne

Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen
Dagens rett
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her