Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus
Foto: Synøve Dreyer

Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus

Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv.
 
Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.

Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter.

Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene og deretter kyllingkjøttet.
 
Stek et par minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varm. Server straks.
 
Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.
 
I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der før servering.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

2
2/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen