Bland salt, sukker, pepper og dill og fordel det på makrellfiletene. La dem trekke i minst 30 minutter i romtemperatur, eller gjerne over natten i kjøleskap.
Skrap krydderet av og grill makrellfiletene ca. 1 minutt på hver side.
Hell den varme laken over rabarbraen og la rabarbraen avkjøle seg i laken. Den holder seg i kjøleskap i 3—4 dager.
Smør snøfrisk på brødskivene, legg på salat og nystekt makrell. Topp med rabarbraen.
Server gjerne en god salat ved siden av.
Her er alt du trenger å vite om rabarbra
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig