Simers Taffel

Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell. I denne oppskriften legger vi den lett gravet på grillen. Og serverer med krydderkokt rabarbra.
Bland salt, sukker, pepper og dill og fordel det på makrellfiletene. La dem trekke i minst 30 minutter i romtemperatur, eller gjerne over natten i kjøleskap.
Skrap krydderet av og grill makrellfiletene ca. 1 minutt på hver side.
Hell den varme laken over rabarbraen og la rabarbraen avkjøle seg i laken. Den holder seg i kjøleskap i 3—4 dager.
Smør snøfrisk på brødskivene, legg på salat og nystekt makrell. Topp med rabarbraen.
Server gjerne en god salat ved siden av.
Her finner du mange flere oppskrifter med laks
Her er alt du trenger å vite om rabarbra
Her finner du mange deilige salater
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Godfisk.no