Grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi
Foto: Alf Børjesson

Grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi

Lag grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi. Du blir garantert fornøyd med denne oppskriften enkel som den er.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfilet i passe store terninger. Bland alle ingrediensene til marianden.

Ha ternet kyllingkjøtt, scampi og marinade i dobbel plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap og mariner fra ½ time til natten over.

Ta kjøtt og scampi opp fra marinaden og træ det på spyd sammen med limebåter.

Legg spydet på grillen og la det steke til kjøttet er gjennomstekt.

Kylling er godt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 38 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen