Grillspyd med nakkekotelett og ananas
Foto: Matprat/Astrid Hals

Grillspyd med nakkekotelett og ananas

Svinekjøtt og ananas er en deilig kombinasjon. Supert på grillspyd. Lag marinade selv. Her får du oppskriften.

Fremgangsmåte

Skjær beinet av nakkekotelettene og del kjøttet i 2x2 cm store biter. Dryss over salt og pepper.

Skjær skallet av ananasen med en kniv, skjær den i to og fjern kjernen. Del ananasen i like store biter som kjøttet.

Tre på grillspydene kjøtt, ananas og salvie - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!

Grill spydene på sterk varme ca 3-4  minutter på hver side.

Bruk gjerne ferdigmarinerte nakkekoteletter, eller lag en marinade selv .

Server gjerne med en god potetsalat , en frisk grønn salat og hvorfor ikke noen gode grillsauser .

Tips: Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge i vann i en halvtime først, slik at de ikke tar fyr eller blir altfor svidd.

Her finner du mange oppskrifter med grilling av svinekjøtt

Les mer om marinering av kjøtt

Mange flere retter med kjøtt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

ten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen