Grønn aspargesskum med tempura asparges, confit sitron og soyasirup

Grønn aspargesskum med tempura asparges, confit sitron og soyasirup

Fremgangsmåte

Skrell aspargesen. Forvell i 30 sekunder i saltet vann. Skrellet kokes opp med melk, fløte og crème fraîche, la koke i 1 minutt. Kjør i hurtigmikser og sil. Smak til med salt og pepper. Skum godt opp med stavmikser umiddelbart før servering.

Bland tempuranrøren til passe tykk konsistens og la stå kaldt i 10 minutter. Vend aspargesen i mel og dypp i røren. Friter ved 180 grader til gylden og sprø skorpe. Server med confit (syltet) sitron og soyasirup.

Sendt inn av

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Himkok tenker nytt og lanserer cocktail- og designmeny

Designelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike pannekaker har du (kanskje) ikke smakt før
Dagens rett

Slike pannekaker har du (kanskje) ikke smakt før

Her får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt
+
Tester

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt

Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her