Hjemmelaget sennep
Foto: vanillla

Hjemmelaget sennep

Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.

Fremgangsmåte

La sennepsfrøene småkoke i vannet i fem minutter. Tilsett resten av ingrediensene. 

Bland med en stavmikser til en jevn konsistens.Ha sennepen over på glass og la den få "sette seg" i noen dager før bruk.

Sennepen holder seg i flere måneder i kjøleskap.

Se alt det deilige du kan bruke hjemmelaget sennep til

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen